USB Safely Remove v5.3.3.1225.Final

Home » » USB Safely Remove v5.3.3.1225.Final
Cara membuat flashdisk tahan lama
Adalah sebuah software pemutus USB baik itu Flashdisk, segala macam yang berhubungan dengan USB,Emang penting y harus di keluarkan lewat pemutus USB, saya biasanya ngeluarin Flash disk langsung cabut..!! gimana gak cepat rusak ,disaat anda keluarin Flashdisk mencabut aja dengan sembarangan, sebenarnya dari bawaan Windows juga ada, namun bedanya kalo dengan software USB Safely Remove v5.3.3.1225.Final, dengan sekali klik, USB bisa langsung keluar, dan umur Flash disk bisa lebih lama dari Usianya yang telah ditentukan.

Here are some key features of “USB Safely Remove”:
  • Safely remove in one click!
  • Displaying processes which are preventing USB device from being stopped
  • Powerful command line support
  • 3 methods to stop devices.
  • Automatically assigning hotkeys.
  • Forbidding stopping any device.
  • Customizable names and descriptions for devices.
  • Notifications about connecting/disconnecting devices with the help of a balloon tooltip.
  • Playing sounds or running external programs when devices are connecteddisconnected.
  • Restricting access to the features of the program with a password.
  • Loading custom images for devices
  • Ability to operate SATA drives
Download Link :
Password (if need):  | Status : Tested and Work Windows  7 / 8.1
.
Share this article :